top of page

Veelgestelde vragen

Hoe oud moet mijn hond zijn om te komen spelen?

De leeftijd van jou  hond maakt niet uit voor ieder is er wat wils.  We trachten de jonkies in de puppie uurtjes te plaatsen zodat er rekening kan gehouden worden met hun gewrichtjes.  De speeluurtjes worden zoiezo gehouden onder begeleiding.

Is deze speeltuin niet hetzelfde zoals een losloopweide?

Het antwoord hierop is simpel neen.

Jullie hondjes worden bij elkaar gezet volgens grootte, leeftijd ( indien mogelijk) en met maximaal 10 hondjes per uur.

Ook is het zo dat er steeds begeleiding is zodat er normaalgesproken niets kan mislopen.  Het terrein is voorzien met speeltuigen, veel vrij terrein en is hoog genoeg afgemaakt zodat er geen enkele hond weg kan.   Er is ook een sas voorzien waar de honden worden losgemaakt en ze het terrein kunnen betreden.

Mogen loopse teefjes komen spelen?

Het spijtige antwoord hierop is jammer genoeg neen, dat risico wil je niet nemen dat er loopse teefjes rondlopen en er is een reutje in de buurt.  Al betreft het simpel wandelaars die passeren er zou zomaar ruzie kunnen ontstaan of erger.

Moet mijn hond een socialisatieattest hebben om te komen spelen?

Nee hoor , de socialisatietest is iets wat men nodig heeft voor het buitenland of om brevet in de gehoorzaamheid te gaan halen.  We verwachten enkel dat je jou hond onder controle hebt. Als je weet dat jou hond moeite heeft met andere honden kunnen we er zeker een mouw aan passen. Het is uiteraard een vereiste om dit te melden vooraleer je komt spelen met je hond zodat we dit kunnen in de gaten houden en erop inspelen. Eventueel kunnen we individueel te werk gaan en jou hond op die manier verder helpen.

Heb ik iets nodig om met mijn hond te komen spelen?

Behalve poepzakjes heb je voor de speeluurtjes niets nodig , wanneer je moeite hebt om jou hond opnieuw bij jou te krijgen na het speeluurtje is het misschien handig een speeltje of een snoepje achter de hand te hebben.

bottom of page